Projekt Zaželi: Održana početna konferencija 

Dana 25. listopada 2021. s početkom u 10:00 sati u Sisku održana je početna konferencija projekta „Nada“ (UP.02.1.1.13.0276).

Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava potpisana je dana 11. siječnja 2021. godine te će se provoditi 18 mjeseci tj. do 11. srpnja 2022. godine na području Sisačko-moslavačke županije. Ukupna vrijednost projekta iznosi 464.329,90 kn. Partneri na projektu su: Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Sisak i Centar za socijalnu skrb Sisak.

Projekt nositelja Judita odobren je u okviru otvorenog poziva „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza 2“ i provodi se u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. iz Europskog socijalnog fonda.

Cilj projekta „Nada“ je omogućiti zaposlenje pet žena na poslovima pomoći u svakodnevnom životu starijim i nemoćnim osobama na području grada Siska i Sisačko-moslavačke županije. Kako stanovništvo grada Siska i Sisačko-moslavačke županije spada među populacijski najstarija područja Republike Hrvatske, provedbom projekta omogućiti će se zadovoljavanje svakodnevnih potreba starijih osoba te im učiniti dostupnim uslugu pomoći u kući.

Prisutni su nakon završetka konferencije ostali na druženju, gdje su uz osvježenje dodatno družili i razmjenjivali iskustva, kako bi mogli ostvariti što bolju suradnju u budućim projektnim i ostalim aktivnostima.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s