Održana završna konferencija projekta „Nada“ 

Dana 7. svibnja 2022. godine u Sisku s početkom u 10:00 sati održana je završna konferencija s ciljem predstavljanja izvršenih aktivnosti projekta, te ostvarenih ciljeva i rezultata projekta „Nada“ UP.02.1.1.13.0276.

Završnoj konferenciji je prisustvovala 21 osoba kojima je kroz prezentaciju angažirana vanjska usluga marketinga predstavila izvršene aktivnosti projekta, te ostvarene ciljeve i rezultate projekta.

Kroz projekt je zaposleno 5 žena u trajanju od 11 mjeseci koje su u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i pripadaju ciljanim skupinama. Zaposlenjem žene izbjegavaju rizik od siromaštva, pružaju usluge potpore i podrške krajnjim korisnicima koji su u nepovoljnom položaju čime potiču socijalnu uključenost samih korisnika s područja grada Siska i Sisačko-moslavačke županije.

Projekt „Nada“, udruga Judita kao nositelj projekta provodi u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područnim uredom Sisak, Centrom za socijalnu skrb Sisak, u kojem je 5 žena pripadnice ciljne skupine vodilo skrb o minimalno 35 krajnjih korisnika u nepovoljnom položaju.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 464.329,90 kuna, a sredstva su osigurana iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) i iz Europskog socijalnog fonda (85%).

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s