UDRUGA JUDITA: Poziv na radionicu “Trening iz javnog zagovaranja”

Poštovani,

Voditelj projekta Otvorena medijska grupacija i partneri Judita i Kino klub Sisak Vas pozivaju na radionicu TRENING IZ JAVNOG ZAGOVARANJA. Riječ je o ciklusu od 3 interaktivne radionice usmjerenih na pripremanje i prorađivanje svih segmenata planiranja kampanje javnog zagovaranja.

Sudionici/e će imati priliku saznati više o procesu planiranja svih faza kampanje javnog zagovaranja i procesu provođenja kampanja. Rad će se temeljiti na temama konkretnim i relevantnim analizama segmenata potrebnih za daljnji rad svih uključenih. Rad će biti participativan i organiziran u timovima oko pojedinih tema kako bi se izbjeglo preklapanje aktivnosti pojedinih sudionika-ica i postigla veća efikasnost u pretpostavljenom nastavku rada nakon radioničkog procesa.

Svi polaznici trebaju sudjelovati u svim segmentima radionice, jer će se znanja, vještine ali i plan akcije graditi na temelju iskustava u prethodnim dijelovima radionice.

Trener će za radionicu dostaviti priručnik o Javnom zagovaranju uz mobiliziranje zajednice na hrvatskom jeziku (priručnik ima oko 90 stranica i autorski je rad trenera). Svi drugi materijali koji će biti korišteni, a autorski su rad trenera, bit će ustupljeni organizatoru da ih umnoži za učesnike ove radionice, bez naknade.

Datumi održavanja: 27., 28. i 29. travanj

Mjesto održavanja: Sisak, CIKS (Ul. Stjepana i Antuna Radića 20)

Link na prijavni obrazac: https://bit.ly/trening-iz-javnog-zagovaranja

Sudjelovanje je besplatno, a prijave traju do 27. travnja. Prijavljujete se za cijeli ciklus, a broj mjesta je ograničen na 25 osoba.

Veselimo se vašem dolasku!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s