UDRUGA JUDITA: Druga psihološka radionica izazvala veće zanimanje roditelja

Udruga Judita organizirala je 28. veljače 2022., drugu od ukupno tri planirane psihološke radionice koje se odvijaju u okviru projekta “Zemlja se trese – ne obitelj.” Udruga Judita provodi ovaj projekt u suradnji s Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade.

Radionice su se održale prema obrascu pružanja mentalne pomoći u prostorijama Centra kreativne industrije u Sisku. Ono što nas izuzetno veseli je činjenica da smo radionicu ostvarili uz velik broj djece i roditelja, koje smo odvojili u dvije zasebne skupine kojima smo prilagodili sustav rada. Interes za radionice ovog tipa ograničenog je dosega, jer obitelji reagiraju negativno na činjenicu spoznaje o postojanju mentalnog problema. Do njih dopiremo pojedinačno i polako, no kako vrijeme odmiče i kako nas prepoznaju kao partnera, odaziv na radionice postaje sve bolji.

Psihološku radionicu za roditelje vodio je Vanja Kopilaš, mag. psych., a psihološku radionicu za djecu Katarina Jelić, mag. psych. Moderatorica je bila doc. dr. sc. Vlatka Vukelić.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s