Nekada su nas tukli i zatvarali, danas nam uništavaju privatnost i razvlače po sudovima

Čini se kako se u Hrvatskoj Uredba o zaštiti osobnih podataka primjenjuje samo kada su u pitanju arhivski dokumenti u kojima se moguće spominju agenti ovih ili onih službi, dok se sve ostale po potrebi degradira te im se nanosi poslovna i privatna nepravda.

Ovakav postupak, kao i nevjerojatno brza reakcija DORH-a, dokaz su kako u Hrvatskoj pravo i pravda nisu sinonimi, jer je nevjerojatno da za Uljanik još nije podignuta niti jedna optužnica, da Ovčara i dalje bolno vrišti od nepravde, a ovaj slučaj bude u redu rješavanja 2 tjedna nakon navodnog počinjenja kaznenog djela.

Dakle, ako se želite baviti gospodarskim kriminalom, ruka pravde biti će od vas daleko, ako ste činili ratne zločine, biti ćete abolirani u sklopu neke sulude političke odluke koja treba pokazati korektnost, ali i kratko pamćenje, no ako ste svjedokom u krivoj parnici, krivim ljudima….

Sa žaljenjem mogu zaključiti: ” O tempora, o mores”. Nekada su nas tukli i zatvarali, danas nam uništavaju privatnost i razvlače po sudovima.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s